Rolluik met hor

Voor een rolluik dat u in kunt zetten voor isolatie en zonwering, maar dat ook werkt tegen ongedierte, verwijzen we u graag naar ons rolluik met hor. Een hor rolluik is een rolluik met een geïntegreerde hor. Hierbij kunt u op momenten dat het rolluik nog naar boven is wel de hor naar beneden laten komen. Met deze hor kunt u lekker de ramen openzetten, maar hoeft u niet bang te zijn dat u bezoek krijgt van allerhande ongedierte dat u liever buiten de deur houdt. Rolluiken met hor zijn een relatief nieuwe ontwikkeling waarmee u een buitengewoon handige manier van raambedekking in huis haalt.

Hor rolluiken bij Rolluiken Online

Op Rolluiken Online vindt u de mooiste rolluiken van Nederland. U kunt bij ons standaard rolluiken kopen die u met de hand bedient, maar we verkopen ook volledig automatische rolluiken die u met een timer in kunt stellen. De voordelen van rolluiken zijn legio. Niet alleen is een rolluik een effectieve manier om de hitte buiten de deur te houden op hete dagen, maar ze houden ook de warmte binnenshuis als het buiten juiste koud is. Met een rolluik dat op een timer werkt geeft u de indruk dat uw huis bewoond is, zelfs als u op vakantie bent. En het rolluik met hor heeft dan nog als extra functie dat u uw ramen open kunt zetten zonder insecten de kans te geven binnen te komen. Meer weten over ons hor rolluik? Neem dan contact op met Rolluiken Online, of kijk eens op onze website.

Rolluiken met hor kopen

Als u hor rolluiken wilt bestellen tegen de scherpste prijzen van Nederland, dan bent u bij Rolluiken Online aan het juiste adres. Meet de ramen en deuren op waar u de rolluiken bij ingebouwd wilt hebben en u heeft snel de prijs voor uw nieuwe rolluiken inzichtelijk. We raden u daarbij aan om eens contact met ons op te nemen als u meer vragen mocht hebben over onze producten.


No products

To be determined Shipping
0,00 € Total

Check out